Partizan kiksnuo u Surdulici: Bodovi ostaju domaćinu

Autor:

Sport

22.07.2018

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana nisu slavno startovali sezonu 2018/2019 kada je domaće takmičenje u pitanju, pošto su u Surdulici poraženi od Radnika minimalnim rezultatom 1:0.

RepublikaFoto: Starsport
Borben meč u Surdulici

Ekipa Miroslava Đukića je imala terensku inicijativu, ali na ovom meču nisu uspeli da zatresu mrežu.

Jedini gol na utakmici postigao je Zlatanović u 51. minutu, čime je svojoj ekipi doneo prvu pobedu nad crno-belima u istoriji međusobnih susreta.

Domaća ekipa je mogla u 75. minutu da stavi tačku na ovu utakmicu, ali je upravo Zlatanović posle centaršuta sa leve strane, u više nego izgledanoj situaciji promašio loptu, pa golman Stojković nije morao ni da reaguje, a da je napadač  pogodio loptu verovatno bi morao po drugi put da je vadi iz mreže.

U istom minutu na drugoj strani najbolja prilika za beogradsku ekipu. Dobro izgrađena kontra je završena udarcem Rikarda, koju je uspeo da odbrani golman Vasiljević, lopta se odbila do Ožegovića koji je glavom gađao praznu mrežu ali je ona otišla sa spoljne strane gola.

Sudija je produžio utakmicu čak osam minuta ali Partizan nije uspeo da dođe ni do boda, a najbolju priliku u sudijskoj nadoknadi je imao Suma koji je šutirao pored gola.

U drugom kolu Partizan igra protiv Dinama iz Vranja, 28. jula od 17 časova, dok Radnik iz Surdulice u istom terminu gostuje ekipi Mladosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading