MALO VEROVATNO, ALI NE I NEMOGUĆE! Ako Zvezda ispadne iz LŠ čeka je dobro poznati protivnik!

Autor:

Sport

23.07.2018

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli su favoriti u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona protiv litvanske Suduve, ali ako kojim slučajem budu eliminisani u ovoj fazi takmičenja protivnik u trećem kolu će im ponovo biti Spartaks iz Jurmale.

 

RepublikaFoto: Starsport
Crveno-beli pred velikim izazovom

Fudbaleri Crvene zvezde u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ukoliko eliminišu litvansku Suduvu u drugom kolu, igraće protiv pobednika duela između Legije iz Varšave i Spartaka iz Trnave, odlučeno je žrebom u Nionu.


Zvezda će Poljacima ili Slovacima biti domaćin u prvom meču meču 7. ili 8. avgusta, dok je revanš na programu 14. avgusta.

Ukoliko ispadne od Suduve u kvalifikacijama za elitno takmičenja, Zvezda će nastaviti takmičenje u kvalifikacijama za Ligu Evroope, a zanimljivo, rival će biti pobednik duela između letonskog Spartaksa, koga su crveno-beli eliminisali u prethodnoj rundi i La Fjorite iz San Marina.

Nije realno, ali je moguće da se crveno-beli i Spartaks susretnu drugi put ovog leta u dva različita takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading