Ukoliko se sastanu sa Nordsjelandom, PARTIZAN BI MOGAO DA BUDE AKTER NEOBIČNOG SUSRETA!

Autor:

Sport

24.07.2018

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko fudbaleri Partizana odrade posao kako treba u sudaru sa litvanskim Trakaijem, u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope mogao bi da ih sačeka danski Nordsjeland u susretu koji bi mogao da bude neobičan iz jednog razloga.

RepublikaFoto: twitter.com/Mootaz Chehade
Ekipa Nordsjelanda skreće pažnju na razne društvene probleme

Naime, Danci su prvi klub na svetu koji je član jedne humanitarne organizacije čiji je cilj da okupi što više klubova, trenera i igrača kako bi se podigla svest o opakim bolestima, poput side, ali i borbi oko polažaja žena i nezaposlenošću mladih.

Nordsjeland se obavezao da će od svake utakmice jedan odsto prihoda donirati u te svrhe, pa su tako postali prvi klub u istoriji koji je uradio tako nešto posle meča sa Kliftonvilom u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a to će uraditi na meču sa AIK-om kao i Partizanom, ukoliko izabranici Miroslava Đukića uspešno savladaju litvanski Trakai, a Danci eliminišu Šveđane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading