Objavljen raspored Primere, evo kad se igra "El Klasiko"

Autor:

Sport

24.07.2018

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici španske La Lige objavili su raspored utakmica za predstojeću sezonu, a već na startu nas očekuje jedan od derbija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Real će se boriti da vrati titulu na svoj stadion

Brojne ekipe iz vrha tabele prethodne sezone su se osetno pojačale, što svim ljubiteljima fudbala garantuje veliku zabavu na fudbalskim terenima širom Pirineja.

Šampion Španije Barselona, prvo kolo otvoriće na svom stadionu protiv Alavesa, dok ćemo već u uvodnom meču Primere imati veliki derbi između Atletiko Madrida i Valensije.

Real Madrid bez Kristijana Ronalda kreće u kampanju protiv gradskog rivala Hetafea.

Ono što svakako najviše zanima svakog ljubitelja fudbala jeste i termin odigravanja najvećeg meča šampionata između Barselone i Reala.

Prvi ovosezonski duel između Barselone i Real Madrida svoje mesto zauzelo je u 10. kolu šampionata, a domaćin će biti katalonski klub.

Videćemo kako će ovaj "El Klasiko" na jesen izgledati bez direktnog sudara dvojice najboljih fudbalera sveta, pošto Ronaldo više ne nosi dres "kraljevskog kluba", dok je Mesi ostao na "Nou kampu".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading