MILOJE KO MURINJO!

Sport

28.07.2018

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda, predvođena Vladanom Milojevićem, postala je prava kaznena ekspedicija. Crveno-beli od starta ove sezone ni u kvalifikacijama za Ligu šampiona ni u prvom meču Superlige Srbije protiv Dinama iz Vranja nisu primili gol, a za to je zaslužan šef stručnog štaba.

RepublikaFoto: Starsport
Milojević moćan na čelu crveno-belih!

O tome najbolje govori podatak da su crveno-beli od Milojevićevog prvog meča prošle godine na "Rajku Mitiću" protiv Florijane, do sada u 10 evropskih mečeva kod kuće, primili samo tri gola, i to od Krasnodara, Arsenala i Kelna. Mnogi Zvezdinog trenera upoređuju sa legendarnim Žoze Murinjom sa početka karijere, kada je zahvaljujući čvrstoj odbrani i pažljivo isplaniranim akcijama osvajao trofeje sa Portom, Interom, da bi isto učinio s Realom i Mančesterom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Savić: Slepo verujemo Milojeviću i njegovom stručnom štabu

PRECIZNA PODELA

Kapiten Zvezde Vujadin Savić u razgovoru za Srpski telegraf otkrio je tajnu uspeha svog tima.

- Kada se uspostavi sistem, onda se tačno zna ko šta treba da radi na terenu! Šef je uspostavio sistem i kad imamo jasan cilj i znamo šta hoćemo, sve je lakše! Niko ne gleda svoj lični interes, već se svi stavljamo u službu ekipe. Tajna našeg dobrog funkcionisanja je u zajedništvu, prijateljstvu van terena, posvećenosti poslu svih iz stručnog štaba i nas koji im slepo verujemo i slušamo sve što kažu! Drago mi je što nismo primili gol od starta prvenstva i nadam se da nećemo još dugo - rekao je Savić.

RASTEMO ZAJEDNO

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com

Komandant crveno-bele odbrane veruje u još bolje dane.

- Mislim da novi igrači polako ulaze u ritam i drago mi je zbog njih, rastu kao i mi što rastemo kao ekipa. Defanzivu je pojačao Miloš Degenek, koji je odličan igrač, reprezentativac. Tu je i fenomenalni Srđan Babić - zaključio je Vujadin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading