Nišlije pred Zvezdu: Umorni smo...

Autor:

Sport

27.07.2018

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Radničkog iz Niša u drugom kolu Superlige na svom terenu dočekuju Crvenu zvezde (nedelja 19.00). Domaćini ističu da im problem pravi umor.

RepublikaFoto: Starsport

- Posle iscrpljujućeg gostovanja ekipi Makabija gde smo se prilično istrošili odrađujući defanzivne zadatke, očekuje nas podjednako zahtevna utakmica protiv Crvene Zvezde, koja je pokazala u poslednjoj utakmici sa Suduvom da je u značajnom usponu forme. Nemamo mnogo vremena da se oporavimo i pripremimo za meč, ali nam ne preostaje ništa drugo sem da zbijemo redove i iskoristimo sav preostali kapacitet kako bismo ostvarili pozitivan rezultat - rekao je golman Žiković.

Desni bek Nikola Aksentijević očekuje jak otport.

- Znam da je ekipa umorna od naporne utakmice i puta, a ja ću pokušati da svežinom pomognem koliko je u mojoj moći. O kvalitetima Crvene zvezde ne treba trošiti reči. Oni su po meni ubedljivo najbolji tim u Srbiji i apsolutni su favoriti protiv svakog rivala, pa i protiv nas. Očekujem da i oni nastupe u izmenjenom sastavu u odnosu na onaj koji je igrao evropsku utakmicu sa Suduvom, ali to neće umanjiti njihovu jačinu - zaključio je Aksentijević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading