PREKIPELO MU: Grujić neće novi ugovor sa Liverpulom!

Autor:

Sport

27.07.2018

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Grujić ima ugovor sa Liverpulom do 2021. godine, "crveni" žele da ga pošalju na pozajmicu i dogovore novu saradnju, ali...

Menadžer Kardifa (kluba za koji je igrao, a za koji bi mogao da nastupa i ove sezone) Nil Vornok otkrio je šta se dešava sa našim asom.

- Liverpul je jasan u nameri da Marka pošalje na još jednu sezonu sa nama i dogovor oko toga već postoji. Potrebno je samo još on da se složi. Liverpul želi da produži ugovor, ali on trenutno nije siguran da li to želi, jer i ovako ima još tri sezone pred sobom. Bilo bi sjajno imati ga na raspolaganju što pre, jer igramo sa Betisom već u subotu. On je prioritet za nas i biću veoma razočaran ukoliko ga ne dobijem - rekao je Vornok, prenosi "Liverpool Echo".

Grujić bi u Kardifu dobio priliku da igra više i to u Premijer ligi, ali kako sada stvari stoje, čini se da za sebe želi da pronađe tim u kojem će provesti nekoliko sezone, a veliko je pitanje da li je to Liverpul.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading