Portugalac i Švajcarac sude večitima u Evropi

Autor:

Sport

28.07.2018

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

UEFA je odredila sudije koje će deliti pravdu na revanš mečevima Crvene zvezde i Partizana u Ligi šampiona, odnosno Ligi Evrope.

RepublikaFoto: Starsport
FK Partizan

Crvena zvezda je u prvom meču 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona pobedila Suduvu 3:0 i praktično završila posao, a u revanšu (1. avgust, 19.30) će pravdu deliti Portugalac Tijago Bruno Lopez Martins, u pratnji sunarodnika Kamposa, Almeide i Godinja.

Lopes Martins je 38-godišnji arbitar koji se ovim poslom bavi od 2013. godine. Prošle godine je prvi put sudio kvalifikacije za Ligu šampiona, bio je u mundijalskoj ekipi koja je funkcionisala kao VAR podrška, na meču Francuske i Australije.

Partizan je u Humskoj u prvoj utakmici savladao Trakai 1:0, a sudija na revanšu (2. avgust, 18.00) biće  Švajcarac Stefan Klosner.

Stefan Klosner je delio pravdu na odlučujućem meču omladinske selekcije Srbije i Rumunije, za plasman na Evropsko prvenstvo, u maju 2012. godine. Utakmica se igrala u Novom Sadu, “orlići” su slavili sa 3:0, a Klosner je tada pokazao čak dva crvena kartona rumunskim reprezentativcima

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading