VELIKI JE RADNIK: Trener Lacija otkrio koliko Sergeju nedostaje fudbal

Autor:

Sport

28.07.2018

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sergej Milinković-Savić je igrač za velika dela... Trener Lacija Simone Inzagi još jednom je govorio o našem asu, ali i velikoj želji da naredne sezone ostane u Rimu.

- Sergej mi je rekao da želi da se priključi pripremama dva dana pre predviđenog roka. Odgovorio sam mu da nastavi sa odmorom po planu i da nam se priključi u ponedeljak posle lekarskih pregleda. On je jedan od onih igrača koji rešavaju utakmice. Kada vidite kako su se pojačali naši konkurenti, za nas bi njegov ostanak bio od ključne važnosti kako bismo ostali na nivou na kojem smo bili prethodne dve godine. Nadam se da će Sergej ostati. Ako ode, onda ćemo u razgovoru sa ljudima u klubu potražiti zamenu. Ali trenutno nismo u toj vrsti problema - rekao je trener Simone Inzagi.

Tokom celog leta se priča o velikom broju klubova koji u svojim redovima žele Srbina, ali... Lacio tražio preko 100 miliona evra, pa neće biti čudno ako se Inzagiju želja ispuni pa Sergej ostane u Rimu i naredne sezone. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading