Liverpul nudi novi ugovor Grujiću a onda...

Autor:

Sport

29.07.2018

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Marko Grujić ima ponudu Liverpula da produži ugovor, a potom bi odmah otišao na novu pozajmicu.

Marko Grujić

Grujić je 2016. godine prešao iz Zvezde u Liverpul, ali se na "Enfildu" nije naigrao. 

Za sezonu i po u Liverpulu je ukupno igrao na 14 utakmica, pre nego što je zimus prešao na šestomesečnu pozajmicu u Kardif.

Spekuliše se da će i nadernu sezonu provesti na pozajmici u istom klubu.

- Liverpul nudi novi ugovor Marku, i to pod boljim finansijskim uslovima. To je jako pozitivna stvar, jer očigledno je da ga cene i da računaju na njega. Žele da se obezbede, jer planiraju da ga pošalju još godinu dana na pozajmicu u Premijer ligu. To je njihovo pravilo - rekao je Zoran Stojadinović, menadžer Marka Grujića.

On je istakao i da osim klubova iz premijer lige postoji interesovanje iz Španije i Francuske.

- Igračima na koje računaju, a kojima je ostalo još dve godine ugovora, odmah nude nastavak saradnje. Ideja je da Marko odigra Premijer ligu ove sezone, mada imamo i opcije iz Francuske i Španije. Izuzetno ih vrednujemo. Na Marku je sada da proceni šta je najbolje za njegovu karijeru. Šta god da odluči imaće moju podršku. Ja sam tu da branim njegove interese i stojim iza njegove odluke - poručio je Stojadinović za Mozzartsport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading