KEJLOR NAVAS: Srećan sam u Madridu, sve je u redu

Autor:

Sport

29.07.2018

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman madridskog Reala i reprezentacije Kostarike Kejlor Navas izjavio je za medije da ni najmanje nije uznemiren sve češćim glasinama prema kojima belgijski golman Tibo Kurtoa slovi za novog čuvara mreže Madriđana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kejlor Navas

To nije nova situacija u „kraljevskom klubu“, budući da se traži zamena za Kostarikanca sve od njegovog prelaska u Real iz Levantea 2014. godine. Navas je sa španskim timom postao trostruki uzastopni osvajač Lige šampiona.

Kurtoa, koji je i dalje čuvar mreže londonskog Čelsija, sve više se dovodi u vezu sa Realom, budući da mu je ostala samo još jedna godina ugovora sa „Plavcima.“

Navas je rekao da je razgovarao sa novim trenerom Đulenom Lopetegijem i da je posle tog razgovora miran po pitanju svoje budućnosti u španskoj prestonici.

- Pričao sam sa Lopetegijem. Sve je u redu, sve je u redu, nema briga. Ja sam miran. Ostale su mi još dve godine u ovom ugovoru, tokom kojeg sam zaista vredno radio kako bih se kontinuirano popravljao. Uživam u svakom trenutku i moram da vidim šta će se dešavati u budućnosti. Nadam se da ću i u njoj uživati - rekao je kroz šalu Navas.

- Srećan sam u Madridu, to govorim svake godine jer je to istina. Zahvalan sam bogu jer mi pruže lepe prilike - rekao je briljantni čuvar mreže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading