Kladionice prognoziraju: KO PRVI DOBIJA OTKAZ U PREMIJER LIGI?

Autor:

Sport

29.07.2018

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred start nove sezone u engleskoj Premijer ligi kladionice su izbacile kvote ko će biti među favoritima za titulu, ali i ko bi od trenera prvi mogao da dobije otkaz.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Votford menja trenere kao na traci

Ukupno ćemo gledati četvoricu novih menadžera u premijerligaškoj trci, dok njih osmorica imaju status od godinu dana, ili manje.

"Bukmejkeri" predviđaju da će otkaz prvi dobiti trener kluba koji je poznat po čestoj promeni trenera.

Havi Garsija, menadžer Votforda sa kvotom 7, predvodi listu trenera za prvi otkaz u sezoni. Činjenica da je Votford promenio čak devetoricu menadžera u poslednjih šest godina, još više pojačava ovaj tip.

Na drugom mestu je, malo iznenađujuće, Žoze Murinjo.

Portugalac pati od sindroma "treće sezone" , zbog kog je dobio otkaze u Realu i Čelsiju. Pripremni mečevi, pojačanja i situacija u klubu mu nimalo ne idu u korist. Kvota da će njegov otkaz biti prvi u sezoni je 8.

Na trećem mestu nalaze se trojica trenera sa istom kvotom, 9: Klod Puel, menadžer Lestera, Nil Vornok iz Kardifa i Rafa Benitez koji sedi na klupi Njukasla.

Na listi dalje idu, Mark Hjuz sa kvotom 12 i Roj Hodžon sa 15, dok se otkazi novih trenera Evertona i Vest Hema, Marka Silve i Manuela Pelegrinija, plaćaju 17 puta više od uloženog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading