Ožegović: Osećala se tenzija

Autor:

Sport

30.07.2018

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je uz mnogo muke pobedio ekipu Dinama iz Vranja, a jedini gol na susretu postigao je Ognjen Ožegović. On je bio zadovoljan trijumfom svog tima.

RepublikaFoto: Starsport

- Znali smo da će biti teška utakmica kao i da će Dinamo igrati sa mnogo igrača pozadi, što se i pokazalo. Stvorili smo mnogo šansi što me raduje i na kraju zaista zasluženo pobedili - rekao je Ognjen Ožegović.

On je otkrio zašto mu je gol još draži.


- Igralo je dosta igrača koji su prošle sezone nosili Partizan i stoga mi je posebno draga pobeda zbog celog tima. Gol mi mnogo znači, ali pre svega što smo bili ofanzivni uz mnogo šansi. Popraviće se i realizacija iz utakmice u utakmicu - dodaje napadač Partizana.

Ožegović dodaje da je bilo baš napeto.

- Osećala se nervoza i tenzija, ali smo nastavili da stvaramo šanse, bili uporni, verovali da možemo i na kraju se isplatilo. Videla se jasna želja za pobedom - ističe Ožegović.
RepublikaFoto: Starsport



Već u četvrtak ekipu Miroslava Đukića očekuje revanš sa Trakaijem u Litvaniji.

- Okrećemo se njoj sa željom da izborimo treće kolo kvalifikacija za LE i stoga nam ova pobeda znači pred revanš. Ujedno je posvećujemo navijačima koji su došli u Surdulicu u velikom broju - zaključio je Ožegović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading