ĐUKIĆ SA DEVET ŽIVOTA: Partizan nastavlja sa istim trenerom!

Autor:

Sport

30.07.2018

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na redovnoj sednici Skupštine FK Partizan usvojeni finansijski izveštaj i izveštaj o radu uz saglasnost da nije bilo nepravilnosti u proteklom periodu.

RepublikaFoto: Starsport
Đukić "preživeo" već viđenu smenu

Ono što je sve zanimalo jeste da li će treneru Miroslavu Đukiću biti ukazano poverenje sada je dobilo epilog. Iako su neki mediji već preneli da će Đukić završiti svoj mandat na klupi "parnog valjka", članovi Skupštine su odlučili da se trener ne menja.

Saopštenje nakon održane sednice prenosimo vam u celosti:

"Skupština Fudbalskog kluba Partizan je na današnjoj redovnoj sednici razmatrala izveštaj Upravnog odbora, Nadzornog odbora i izveštaj generalnog direktora. Jednoglasno je usvojen izveštaj o radu Upravnog odbora koji je podneo predsednik Milorad Vučelić i finansijski izveštaj o poslovanju kluba koji je podneo generalni direktor Miloš Vazura.

Član Nadzornog odbora Veljko Delibašić obavestio je prisutne delegate da će kompletirani izveštaj nadzornog odbora biti dostupan svim članovima skupštine na sledećoj sednici, pritom se osvrnuvši na okolnost da Nadzornom odboru nije stigla niti jedna prijava, niti je uočena bilo kakva nepravilnost u radu i poslovanju FK Partizan.

Sednica je protekla u radnoj i dostojanstvenoj atmosferi, a drugih zaključaka i odluka, izuzev gore navedenih nije bilo."

Iz Humske je vrlo stigao demanti glasina u vezi sa trenerom, a mi ga prenosimo u celini.

''Povodom 'informacije' da je došlo do smene šefa stručnog štaba FK Partizan, te da je na mesto Miroslava Đukića dośao nekadašnji igrač Partizana Zoran Bata Mirković obaveštavam vas da informacija nije istinita, odnosno da je reč o dezinformaciji'', prenela je portparolka Partizana Biljana Obradović.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading