Đukiću, 3/3 ILI LETIŠ!

Sport

31.07.2018

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drhtao je Miroslav Đukić u Vranju protiv Dinama, a kako i ne bi kad je dobio jasan uslov neposredno pred meč: moraš da dobiješ tri meča zaredom ili letiš!

RepublikaFoto: Starsport
Đukić na teškim ispitima!

Ognjen Ožegović je Đuku spasio drugi put svojim golom, Partizan je slavio sa 1:0, ali sledi još najmanje 180 dugih minuta za kormilara crno-belih. Prvi ispit je već u četvrtak na gostovanju u Litvaniji. Partizan brani 1:0 iz Beograda.

RepublikaFoto: fkpartizan

MEČEVI ISTINE ZA ĐUKU

Dinamo (V) - Partizan 0:1

Trakaj - Partizan 2. avgust

Partizan - Mladost (L)  5. avgust

- Čelnici Partizana su izgubili strpljenje, film im je pukao posle jedva izvojevane pobede u prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Trakaja (1:0). Odmah mu je poručeno: samo te tri pobede spasavaju, iako nam odgovara remi u Litvaniji. Na njegovu sreću, Ognjen ga je izvukao da već sada ne bude bivši - kaže izvor Srpskog telegrafa.

RepublikaFoto: youtube.com/FC Partizan

Sve ovo ne potresa mnogo trenera Partizana koji pred novinare izlazi ili nasmejan ili naoštren za raspravu. Posle pobede nad Dinamom očigledno se smirio, jer je "preživeo", pa je ponovo davao prepoznatljive izjave u kojima ima reči, ali ne i suštine.

- Stvorili smo veliki broj šansi u prvom poluvremenu, nije normalno da toliko promašujemo. Bitno je što smo postigli taj gol i da će momci imati samopouzdanje koje im je potrebno - rekao je Đukić u svom stilu.

Jankovićeva leđa u ranama

Fudbaler Partizana Marko Janković bio je na meti protivničkih igrača iz Vranja koji su mu leđa ostavili u jezivim ranama. Jankovića su verovatno protivnici zakačili kopačkom dok je ležao na travi posle duela, ali je on sve to junački izdržao do kraja utakmice.

Trener Dinama iz Vranja Dragan Antić bio je besan zbog isključenja svog fudbalera protiv Partizana, pa je optužio crno-bele da su igrali sa 14 igrača.

- Kada bi Antić malo više brinuo o regularnostima, prisetio bi se da je još pre 12 godina u Nemačkoj bio osumnjičen da je učestvovao u lažiranju i nedozvoljenom klađenju - navodi se, između ostalog, u saopštenju Partizana koje je potpisao potpredsednik Vladimir Vuletić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading