Lopategi označio novog lidera u napadu Reala

Autor:

Sport

31.07.2018

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle odlaska Kristijana Ronalda u Juventus, prvo se spekulisalo o zvučnim imenima koja će naslediti Portugalca, ali su u "Kraljevskom klubu" shvatili da im nije potreban trošak od 200 miliona funti za Edena Azara kada imaju Iska, a da zamenu za dosadašnju prvu zvezdu imaju isto u svojim redovima - Gereta Bejla, koji je i u finalu Lige šampiona protiv Liverpula vodio "Madridiste" do "ušatog trofeja".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đulen Lopategi

- Garet je srećan što igra za Real Madrid. Kristijano Ronaldo je jedan od vodećih igrača u skorašnjoj istoriji Reala, ali želeo je da ide i dozvolili smo mu to. Bejl je izvanredan igrač sa toliko različitih kvaliteta i može da pomogne da popuni prazninu - kaže trener Lopetegi.

Velšanin je došao u Real 2013. godine za 87 miliona funti i četiri puta je postao prvak Evrope, a dao je dva gola u trijumfu nad Liverpulom 3:1 u finalu LŠ.

- Bejl je sa Benzemom radio ekstremno dobro na treninzima i biću srećan ako je to tim koji ću imati na raspolaganju na startu sezone. Ovo je fantastična prilika za Bejla da pokaže talenat - zaključio je Lopetegi.

Na startu nove sezone Real Madrid igra sa Hetafeom kod kuće 19. avgusta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading