Meleg se vraća na mesto uspeha protiv Suduve

Autor:

Sport

31.07.2018

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Dejan Meleg posle tačno pet godina vratio se u litvanski Marijampolj, mesto gde je sa omladinskom reprezentacijom Srbije postao prvak Evrope.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Dejan Meleg

Upravo zbog sjajnih sećanja, odnosno pobede u finalu nad Francuskom 1:0 (u poslednjih 25 minuta ušao umesto strelca gola Andrije Lukovića), Meleg veruje da će mu se posrećiti i u revanš meču protiv Suduve u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

- Vezuju me lepa sećanja za taj grad, osvojili smo EP. U sredu će biti tačno pet godina otkad smo postali prvaci, a sa Zvezdom ću igrati na istom stadionu. Siguran sam da ću baš na tom terenu doći do nove pobede - rekao je Meleg novinarima pred duel u Litvaniji.


Kreativni vezista, ipak, ne očekuje lak posao, iako Zvezda iz Beograda nosi velikih 3:0.

- Pobedili smo 3:0, ali nas ne očekuje nimalo laka utakmica. Suduva je pokazala protiv APOEL-a u prvih 20 minuta da može da postigne tri gola. Maksimalno smo fokusirani, to trener Milojević očekuje od nas, razmišljamo samo o ovoj utamici.

RepublikaFoto: Republika
FK Crvena zvezda

Za litvanski tim kaže da je fižički dobro pripremljen.

- Mogu mnogo da trce, ali mi smo ih natrčali i bili mnogo bolji na terenu. To je jedan od glavnih faktora.

Bivši kapiten Vojvodine, kao i član Ajaksa i Kajzerija, dodaje da još uvek nije na najvišem nivou snage.


- Nisam dugo igrao, svaka utakmica mi mnogo znači, nisam spreman 100 odsto, što se vidi na terenu. Ali dobijam šansu iz utamice u utakmicu - zaključio je Meleg.

Utakmica između Suduve i Crvene zvezde igra se sutra od 19.30 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading