Radnički upozorio Crvenu zvezdu!

Autor: Večernje novosti

Sport

31.07.2018

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Crvenoj zvezdi nisu zadovoljni uprkos trijumfu bez primljenog gola protiv niškog Radničkog

RepublikaFoto: Starsport
Crveno-beli nezadovoljni!

Igrač crveno-belih, Marko Gobeljić pred nove evropske izazove govorio je o protekloj utakmici protiv Radničkog. Ova "tanka" pobeda Zvezde donela je mnogo kontroverznih mišljenja i previranja u fudbalskoj javnosti.

- Baš težak meč. Iako su se žalili na umor, igrači Radničkog su se predstavili u pravom svetlu, pokazali su i na "Marakani" da igraju veoma dobar fudbal. Mi nismo odigrali prvo poluvreme kako treba, iako smo dali gol na vreme. U nastavku je bilo bolje, ali kada se sve sabere, ne mogu da budem zadovoljan našom partijom. Moramo bolje, moramo jače. Kombinovani tim je izašao i protiv Dinama iz Vranja pa je pokazao više. Moramo da vidimo gde je problem i da to što pre popravimo. Da se saberemo i protiv Suduve odigramo maksimalno ozbiljno, kao u prvom meču - iskren je Marko Gobeljić, desni bek crveno-belih.

RepublikaFoto: Starsport

Rodićev gol je izazvao mnogo polemike, ali sa bele tačke crveno-beli su potvrdili pobedu.

- Pogledao sam snimak odmah posle utakmice i uverio se da je prekršaj očigledan. Primio sam loptu ispred igrača Radničkog Ranđelovića, koji me je gurnuo rukom i nogom, sprečio me da šutnem. Ništa sporno. Sa penala je potvrđena pobeda. Dobra stvar je što ni na petom meču od starta sezone nismo primili gol. Nama defanzivcima to mnogo znači - dodaje Gobeljić.

Novajlija Miloš Degenek takođe je sa respektom govorio o protivnicima, a Zvezdinu igru okarakterisao kao "može bolje".

RepublikaFoto: Starsport

- Nismo bili posebno dobri, ali je bitno da pobediš i kada igraš loše. I to je kvalitet. Naravno, znamo svi da možemo mnogo bolje. Ovo je bila jedna od onih utakmica u kojoj je išlo malo teže, ali to je bilo i zbog toga što je Radnički bio jako dobar - smatra Degenek.

Trener Vladan Milojević je posle meča bio uzdržan, ponovio je da ima strpljenja, jer je mnogo igrača još van ritma, jedni zbog povreda, drugi zbog sporijeg uklapanja. Svestan je i on da novi tim mora da ima oscilacija, koje u prvenstvu mogu i da prođu nekažnjeno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading