ZVEZDA VRATILA SVOJE DETE: Veljko Simić ponovo na "Marakani"

Autor:

Sport

30.07.2018

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Crvena zvezda jača je za još jednog igrača u letnjem prelaznom roku. Opremu šampiona Srbije zadužio je nekadašnji đak omladinske škole kluba iz Ljutice Bogdana, Veljko Simić, dosadašnji prvotimac Zemuna.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda/Twitter
Veljko Simić

Nekadašnji član Zvezdine generacije "1995" koja nije dobila pravu priliku da pokaže svoj potencijal konačno će obući dres kluba u kome je ponikao. Veljko Simić je nakon epizoda u Švajcarskoj, te pozajmice u Domžalama stigao u Zemun gde je ponovo podsetio na dane iz omladinske škole. Zvezda je to prepoznala i privolela ga na potpis četvorogodišnjeg ugovora.

- Emocije su najpozitivnije moguće, drugi put sam u klubu gde sam i počeo i kojem mogu reći da pripadam. Jako mi je drago što sam dobio drugu šansu. Očekivanja u Crvenoj zvezdi su uvek maksimalna, siguran sam da ćemo i ove godine igrati ponovo u Evropi. U domaćem prvenstvu uvek ćemo se truditi da igramo do samog kraja. Neće mi biti problem da se uklopim, poznajem nekolicinu igrača, Stojkovića, Radonjića, Jovičića - izjavio je novi fudbaler Crvene zvezde.

Zanimljivo je da se Simić prethodnog vikenda od Zemuna oprostio golom protiv Vojvodine za 1:1 u poslednjem minutu meča 2. kola Superlige Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading