ISTRČAO NA "MARAKANU": Stojiljković oduševljen ambijentom

Autor: Tanjug

Sport

30.07.2018

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Nikola Stojiljković izjavio je da je oduševljen ambijentom i da je lep osećaj posle debija na stadionu "Rajko Mitić" u novom dresu u pobedi nad niškim Radničkim (2:0) u 2. kolu Superlige Srbije.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com

- Fenomenalan utisak ostavio je čitav ambijent na mene. Prelep je osećaj igrati pred navijačima kao što su naši, jako sam srećan što smo im i ovog puta podarili pobedu. Kada smo otišli ispred severa da proslavimo pobedu to je za mene bio jedinstven doživljaj, zaista sam oduševljen. Nadam se da ćemo uskoro igrati pred punom Marakanom i da ćemo u ovoj sezoni ostvariti zajedno velike uspehe - rekao je Stojiljković za sajt kluba.

On je dodao da mu je bilo teško da se vrati na teren jer je morao da pauzira 15 dana zbog povrede.

- Jako mi je teško pošto sam pauzirao 15 dana odmah posle pripremnog perioda. Odlično sam se spremio i na poslednjoj prijateljskoj utakmici doživeo sam povredu zbog koje sam toliko pauzirao. Stigao sam da odradim četiri treninga sa ekipom pre današnje utakmice. Nije lako, ali svestan sam da na ovakvim utakmicama i u momentima kada je teško moram da dam svoj maksimum kako bih dobio svežinu za neke evropske mečeve koji nas očekuju - kazao je napadač crveno-belih.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda



On se složio sa trenerom Vladanom Milojevićem da je vreme bilo teško i da su najvažnija tri boda protiv Radničkog.

- Dali smo sve od sebe, otvorili utakmicu na vreme i golom u nadoknadi vremena stavili pečat. Radnički je izašao sa namerom da igra fudbal, da se nadigrava, a znamo da to nije čest slučaj u našem fudbalu. Dobra su ekipa, pokazali su kvalitet na Marakani. Želim im sreću u revanš meču u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv Makabija - zaključio je Stojiljković.

Crvenu zvezdu u sredu očekuje revanš utakmica protiv Suduve u Litvaniji u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a Radnički dan kasnije na Čairu protiv Makabija u istoj rundi za Ligu Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading