DRAMA NEMANJE MATIĆA: Lekari sumnjali da mu je pukla stomačna aorta

Autor:

Sport

31.07.2018

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Nemanja Matić operisan je u noći između subote i nedelje po hitnom postupku u Filadelfiji. Lekari su u prvi mah pomislili da mu je pukla stomačna aorta, ali na svu sreće bilo je reč o proširenju aorte trbušnog zida pa se ispostavilo da situacija nije toliko ozbiljna kako se činilo.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Matić

Fudbaler Mančester junajteda Nemanja Matić trenutno se oporavlja od operacije obavljene u Sjedinjenim Američkim Državama gde je njegov tim na pripremama. Iz tog razloga srpski reprezentativac nije u mogućnosti da pomogne saigračima na terenu. Ipak, vezista je prošao kroz pravu dramu u bolnici. Lekari su pomislili da mu je pukla stomačna aorta jer je tako delovalo na prvi pogled, ali na svu sreću nije to bilo u pitanju pa je Nemanja dobro nakon uspešne intervencije, prenosi Informer.

- Matić je otišao na specijalistički pregled u Filadelfiju, kod najboljeg svetskog lekara iz te oblasti, ali nije izašao s klinike. Doktor je odlučio da je operacija urgentna. Nemanja je došao povređen sa Mundijala, a tokom odmora nije uspeo da sanira problem. Propustiće početak sezone, ali nisam siguran koliko će morati da pauzira - naglasio je Murinjo.

Prema poslednjim informacijama Matić bi već krajem avgusta trebalo da se stavi na raspolaganje treneru Murinju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading