POLJSKA ILI SLOVAČKA: Zvezda saznaje rivala u trećem kolu kvalifikacija

Autor:

Sport

31.07.2018

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su u Litvaniju na revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Suduvom. Nakon prvog meča crveno-beli su praktično odradili posao i posle 3:0 u Beogradu uzvratni meč predstavljaće samo potvrdu plasmana u narednu fazu. Ovog utorka od 20:30 časova ekipa Vladana Milojevića saznaće ko joj je naredni protivnik, Legija ili Spartak iz Trnave.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Navijači Legije iz Varšave

Nakon prvog meča u Varšavi, Slovaci su otišli kući sa kapitalom od dva gola prednosti (pobeda 2:0 u gostima). Nema sumnje da je pred Poljacima jako težak posao, ali je sve moguće. Beograđani se nadaju da će Spartak sačuvati prednost i tako im omogućiti duel sa protivnikom po meri uprave, ali i navijača Zvezde.

Duel u Trnavi na programu je ovog utorka od 20:30 časova, dok crveno-beli svoj meč igraju dan kasnije od 19:30 u Marijampolju. Već u ponedeljak biće poznato i ime potencijalnog rivala u plej-ofu borbe za Ligu šampiona. Žreb u Nionu zakazan je za 6. avgust od 12 časova tako da će šampion Srbije već tada znati ko bi mogao da im bude poslednja prepreka do konačnog cilja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading