Murinjo pred smenom, spremna i zamena?

Autor:

Sport

01.08.2018

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalski trener Žoze Murinjo nalazi se pred otkazom u Mančester junajtedu. Čelnim ljudima u klubu sa "Old Traforda" ozbiljno su počele da smetaju izjave, odnosno ponašanje iskusnog stručnjaka prema svojim igračima. Spekuliše se da je i zamena spremna ukoliko do smene dođe.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Dugo traje polemika u engleskom prvoligašu da li je Murinjo zaista pravi čovek za Junajted. Nakon novih ispada i izjava da on ne bi platio da na pripremama gleda Mančester, ali i komentarisanja nekoliko igrača, ljudima u klubu je prekipelo. Po engleskim medijima spekuliše se o mogućem otkazu. Ipak, odgovorni na "Old Trafordu" ne sede skrštenih ruku već imaju spremne zamene, a reč je o Zinedinu Zidanu, odnosno Maksimilijanu Alegriju.

Francuz koji je sa Realom osvoji tri uzastopne titule prvaka Evrope verovatno je trenutno manje realna opcija. Kako je i sam rekao, odlučio je da narednu sezonu odmori, a pominje se i dogovor sa gazdom Juventusa o preuzimanju kormila kluba naredne godine. U tom slučaju Alegri bi postao višak u Torinu, ali su u Mančesteru spremni da mu ponude saradnju. Vrele leto je pred navijačima "crvenih đavola", a ostaje pitanje ko će Nemanji Matiću naredne sezone biti šef.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading