Ožegović zna kako protiv Litvanaca!

Autor:

Sport

01.08.2018

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Partizana, Ognjen Ožegović rekao je da su crno-beli mogli i sa boljim rezultatom u Litvaniju, ali je optimističan pred meč koji se igra sutra od 18h.

RepublikaFoto: Starsport
Ožegović pred revanš u Litvaniji!

Motivisani su crno-beli bez obzira na prosečne rezultate u domaćem i evropskom šampionatu.

- Sigurno da epilog prvog meča nije sjajan, ali imamo vođstvo od 1:0. To će nam sigurno značiti, jer bolje da idemo u goste sa minimalnom prednošću, nego sa 0:0. Bez primljenog gola mi prolazimo dalje, ali sigurno je da ćemo ići na to da im zatresemo mrežu i obezbedimo plasman u narednu rundu - naglašava Ožegović.

Kratko se osvrnuo na meč u Beogradu i "tanku" pobedu crno-belih, ali u Litvaniju odlaze sa većim očekivanjima.

- Oni su videli da imaju neke šanse. Mi nismo odigrali najbolje što možemo, nismo bili na našem evropskom nivou, a poznato je da na međunarodnoj sceni igramo bolje nego u domaćem prvenstvu. Ali, možda nam to sada i odgovara, da se Trakai pomisli da je pametno da otvori, što bi nama otvorilo dodatni prostor. Po meni, mislim da ćemo sada imati više šansi nego u Beogradu - uveren je Ožegović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading