ĐUKIĆ OBEĆAO OFANZIVU: Nametnućemo se, ulazimo pobednički u utakmicu!

Autor:

Sport

01.08.2018

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalskog kluba Partizan, Miroslav Đukić sa puno optimizma je govorio pred okršaj sa Litvancima.

RepublikaFoto: Starsport
Đukić pred Litvance!

-Prvu utakmicu ostvarili smo laganu prednost, dolazimo ovde da igramo drugih 90 biće teško, sve ćemo uraditi da prođemo, nećemo menjati svoj stil probaćemo da vodimo igru i u ovom meču- rekao je Đukić.

Strateg crno-belih je iskazao veliko poštovanje prema protivničkoj ekipi i optimistično najavio meč.

-Ne mogu ja tu ništa da menjam. Bitno je da sam igračima rekao šta ih čeka, da je Trakai ozbiljna ekipa. Igrači su to shvatili i nisu se opustili. Iako smo imali težak ambijent u Beogradu, zadržali smo mir i stekli prednost koju nećemo braniti ovde. Mi smo takođe dobra ekipa i uradićemo sve za prolaz dalje- rekao je Đukić.

RepublikaFoto: fkpartizan

Jedno je jasno, a to je da će Partizan napadati, još uvek se ne zna u kojoj formaciji.

-Ima još vremena do utakmice. Samo jedan meč smo igrali sa dva napadača. Dve varijante su moguće, Partizan u obe deluje dosta dobro. Nema neke velike razlike. U bilo kojoj formaciji da igramo, Partizan hoće da igra ofanzivno, da ima loptu i da dominira- izjavio je trener crveno-belih. Nismo mi ekipa koja zna i može da čeka protivnika. Uvek ulazimo pobednički u utakmicu, mi ne znamo da spekulišemo. Hoćemo da se nametnemo. Da postignemo gol koji bi nam dao mir i sigurnost- nastavio je Đukić.

Fudbaleri Partizana su imali dosta poteškoća u domaćem i evropskom šampionatu, ali njihov strateg kaže da su prebrodili probleme i da spremno dočekuju revanš.
-Mnogo je pozitivnija. Pobedili u Evropi, u ligi. Ekipa je mirna i spremno dočekujemo ovaj meč- zaključio je Đukić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading