Novo pojačanje Evertona navija za NAJVEĆEG RIVALA?

Autor:

Sport

02.08.2018

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doskorašnji fudbaler Barselone Lukas Dinj postao je novi igrač Evertona. Francuz je za nešto više od 20 miliona evra potpisao ugovor sa "karamelama", a ono što je mnoge iznenadilo je tetovaža defanzivca. Na grudima on ima ispisan dobro poznat slogan Liverpulovih navijača (gradskog rivala Evertona) - "I never walk alone".

RepublikaFoto: twitter.com/Everton
Novo pojačanje Evertona - Lukas Dinj

Povremeni reprezentativac "trikolora" postao je ovog utorka novo pojačanje engleskog prvoligaša Evertona. Po obavljanju pregleda pred potpis ugovora ono što je mnogima zapalo za oko je tetovaža levog beka. Na grudima nekašnji igrač Rome i Pari Sen Žermena ima ispisano - I never walk alone, dobro poznatu krilaticu navijača Liverpula, Evertonovog gradskog rivala.

Društvene mreže su se usijale sa fotkama Dinja na kojoj se dobro vidi slogan pa ostaje nejasno da li je on potajni navijač kluba sa Enfilda ili je ovaj "ukras" na koži tu završio iz nekog drugog razloga. Ipak, dobro je poznato da su fanovi "karamela" i "crvenih" u jako dobrim odnosima te da je taj derbi jedan od najmiroljubivijih na svetu. Verovatno će mu pristalice Evertona ovog puta progledati kroz prste.

Biće zanimljivo videti reakcija proslave pogotka uz skidanje majice na "Gudisonu". Svakako da se takva situacija donekle može nazvati i bizarnom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading