Ko to vuče Tijaga Alkantaru u Barselonu?

Autor:

Sport

02.08.2018

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom ovog prelaznog roka mogle su se čuti vesti da bi Tijago Alkantara iz Bajerna mogao da se vrati u Barselonu, gde je i ponikao, kao i da su timovi iz Premijer lige zaniteresovani za Španca, ali nešto bi moglo da prevagne na stranu Katalonaca.

RepublikaFoto: instagram.com/thiago6
Tijago Alkantara

Pored toga što je odrastao u Barseloni i što ne bi morao da se prilagođava na njihov stil igre, dodatni plus ekipi sa "Nou Kampa" je i brat Rafinja koji se vratio sa pozajmice iz Intera. Trener Valverde ga je nahvalio i rekao da se dokazao u ozbiljnosti i radu, kao i da može da doprinese igri njegovog tima, što znači da ćemo ga gledati u bordo-plavom dresu (osim na gostovanjima kada bude u žutom).

Upravo je Rafinja, upitan da li Tijago stiže u Barsu odgovorio:

- Voleo bih ga ponovo videti u svlačionici Barse gde bi se odlično uklopio.

Sam Tijago je ranije izjavljivao kako bi voleo da se jednog dana vrati tamo gde je i počeo, ali je pitanje kada će to biti. Na početku njegove karijere mnogi su ga označivali kao naslednika Ćavija i Inijeste, a svoje znanje i talenat je već dokazao.

Zanimljivo je da se Tijago odlučio da nastupa za Španiju, dok Rafinja igra za selekciju Brazila sa kojom je osvojio Olimpijske igre 2016.godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading