TO JE BORBENI DUH: Hteo da igra i sa potresom mozga!

Autor:

Sport

05.08.2018

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Ćalasan je oduševio sve u Spartaku... Na revanšu protiv Sparte je dobio jak udarac u glavu, ali nije želeo da napusti igru. Po svaku cenu je želeo da ostane na terenu.

RepublikaFoto: Starsport

Spartak je napravio čudo, a Ćalasan je jedan od heroja. Prvo je dao gol u Novom Sadu, a onda je želeo da igra povređen u Pragu.

- Imao sam potres mozga, a u tom trenutku nisam bio svestan te činjenice. Izbio sam u skoku loptu u korner, a suparnički igrač je zakasnio i udario me glavom u slepoočnicu. Želeo sam da nastavnim da igram, bio pomalo i agresivan, ali sam tek kasnije shvatio da je jedino rešenje u takvoj situaciji bilo da napustim teren. Kada sam došao do klupe, misleći da će uslediti lekarska intervencija, video sam da me trener menja i zahtevao da se vratim na teren. Tek na kraju, na snimcima sam video šta se zapravo sve dešavalo - objasnio je Ćalasan za "Novosti".

On je odmah pregledan u Pragu, kasnije su sve detaljne analize odrađene u Subotici i utvrđeno je da ovom igraču potrebno mirovanje. On će već u utorak biti na treningu "golubova".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading