ZVEZDIN POZIV NAVIJAČIMA: Na korak smo do snova!

Autor:

Sport

05.08.2018

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde ovog utorka (20:30 časova) na "Marakani" igraju najbitniju utakmicu u sezoni. U Beograd dolazi Spartak iz Trnave, a eliminacije slovačkog šampiona crveno-belima garantuje jesen u Evropi!

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Nakon Spartaksa iz Jurmale i litvanske Suduve na red je došao Spartak Trnava. Utakmica protiv Slovaka sve je samo ne obična za Zvezdu. Dvomeč u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona ekipi Vladana Milojevića garantuje plasman (makar) u Ligu Evrope (ukoliko eliminišu tim iz Trnave). Beogađani imaju odličnu priliku da se posle dugo godina dva puta uzastopno osiguraju jesen na evropskoj sceni. Jako je bitno, zato i ne čudi velika euforija među "zvezdašima".

 

 

Kao što je Nemanja Radonjić rekao - Na korak smo do snova. Zaista je tako jer bi navijači u slučaju eliminacije Spartaka ponovo gledali ekipe poput Arsenala, BATE Borisova i Kelna u glavnom gradu Srbije. Čak i ne samo to jer bi plej-of Lige šampiona mogao da bude i karta za dugo čekano najelitnije takmičenje. Već ovog ponedeljka (6. avgust od 12 časova) Zvezda će saznati eventualnog protivnika u poslednjem kolu, ali svakako da pre toga Trnava mora pasti. Zato "delije", nema opuštanja, Zvezda vas zove!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading