Navijači besni, nema više Ronaldovih dresova!

Autor:

Sport

05.08.2018

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Juventus već sada je rasprodao čitav početni kontinent dresova Kristijana Ronalda, što je izazvalo nezadovoljstvo među fanovima crno-belih, pišu italijanski mediji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Navijači su poludeli za Ronaldom

"Stara dama" očigledno nije računala da će navijači razgrabiti sve dresove Portugalca u rekordno kratkom roku, a najbolja stvar od svega je što je na stanju bilo zaista puno novih dresova.

Za prvu zalihu je napravljeno 55 hiljada dresova sa Ronaldovim imenom i brojem sedam, a u zvaničnim Juventusovim prodavnicama su ostale jedino majice za decu i veličine XXL. 

Oni tifozi prvaka Italije koji su zakasnili sa kupovinom će morati da se načekaju da bi kupili Ronaldov dres. Nova zaliha će biti gotova krajem septembra i početkom oktobra. 

Juventus je već sada zaradio preko šest miliona evra od Ronaldovih dresova, a ukoliko se ovaj tempo prodaje nastavi, klub iz Torina će imati kasu puniju za 60 miliona!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading