Lazetić: Upadali smo u nervozu; Milovanović: Znali smo kako će Partizan da igra

Autor:

Sport

05.08.2018

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana ponovo su razočarali svoje pristalice remijem protiv lučanske Mladosti 0:0, a v.d. trenera crno-belih Žarko Lazetić je izjavio da žali što igrači nisu podarili pobedu novom strategu Zoranu Bati Mirkoviću.

RepublikaFoto: Starsport
Lazetić i igrači bledi protiv Mladosti

- Sigurno da nismo zadovoljni rezultatom. Utakmica se može podeliti na dva dela, dominirali smo u prvom poluvremenu, trebali smo da postignemo gol tada i steknemo mirnoću. U drugom delu smo pokušali da damo gol što pre, pokušavali i upadali u nervozu koja je bila sve veća kako se bližio kraj. Imamo za čime da žalimo u prvom poluvremenu, ali mislim da imamo dosta i pozitivnog da izvučemo. Hteli smo Bati Mirkoviću (novom treneru) da podarimo pobedu, ali nažalost nismo uspeli - bili su utisci Žarka Lazetića posle razočaravajućeg remija protiv Mladosti.

Trener gostujućeg tima iz Lučana Nenad Milovanović je izjavio da je uglavnom zadovoljan, čak i da su njegovi momci mogli do pobede.

- U velikoj meri sam zadovoljan, prvo poluvreme nismo zadržavali loptu kako treba, nismo imali dubinu u napadu, Partizan je tada bio dominantan i mi smo u pauzi na poluvremenu odreagovali. Imali smo nekoliko kontri iz kojih smo mogli do gola, znali smo kako će Paritzan da igra i tako smo se postavili. Imali smo dobar blok, odigrali kako smo planirali - izjavio je Milovanović posle meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading