Lola razočaran na povratku: Iz kože da iskočim, ali moramo dalje

Autor:

Sport

05.08.2018

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi-stari fudbaler Partizana Milan Lola Smiljanić po treći put u karijeri nosi dres crno-belih, a na novom početku je doživeo razočaranje na susretu protiv Mladosti iz Lučana.

RepublikaFoto: Starsport
Smiljanić duboko nezadovoljan igrom protiv Mladosti

U Humskoj nije viđen nijedan gol na meču Partizan-Mladost, a Smiljanić kaže da je najveći problem u malom broju šansi.

- Mislim da smo izgledali dobro, ali moramo više šansi da stvaramo. Pritiskali smo protivnika i stvarno smo dali sve od sebe, ne mogu da zamerim ništa nikome na borbenosti i zalaganju, ali moramo više da pritiskamo napred i da stvaramo šanse. To nam je najveći problem. Partizan mora da igra napadački i da postiže golove, pogotovo na svom stadionu.

Publika to očekuje i mi smo naučeni tako da igramo. Dolazi nam nov trener, pokazali smo jednu dozu htenja, da tako kažem, da pobedimo, ali opet se dešava da realizacija nije na nivou. Na našem stadionu moramo da stvorimo minimum 10 šansi, jer Partizan tako igra i tako su svi naučeni da igraju - rekao je Lola novinarima posle meča.

On kaže da uvek sa posebnim emocijama igra za Partizan.

- Moja osećanja su ovde uvek velika i emocije su bile mnogo jake. Toliko sam želeo da postignemo gol, na kraju sam hteo iz svoje kože da iskočim, ali dešava se, nije prvi put. Žao mi je što nismo pobedili na mom dolasku posle toliko godina. Nastavljamo dalje, okrećemo se Evropi, gde je početak sezone, gde je mnogo bitno. Ovo moramo da zaboravimo, idemo dalje, treba da se bodrimo, možemo da poboljšamo igru, pogotovo u napadu - rekao je Smiljanić.

Borbeni vezista se nada da će klub u narednim mečevima popraviti igru i realizaciju.

- Kada nema rezultata, ne može atmosfera da bude na nivou, ali pokušavamo da je održimo, jer znamo da je početak sezone i ima mnogo utakmica pred nama. Evropa nam sada otvara put da nastavimo ovim tempom i da mnogo više damo u napadu, jer svi to očekuju od nas i sami sebi očekujemo od sebe. Nismo lepo otvorili sezonu što se tiče prvenstva, jer je već 'minus pet', ali idemo dalje - rekao je Smiljanić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading