Juventus je kao Jusein Bolt

Autor:

Sport

06.08.2018

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juventus se ove godine silno pojačao... Crno-beli su uradili veliku stvar dovođenjem Kristijana Ronalda i čini se da im nema ravnog ove godine. Bivši fudbaler Antonio Kasano uporedio je tim iz Torina sa Juseinom Boltom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Ako Juventus bude želeo, osvojiće titulu već u februaru! A, onda će se posvetiti Ligi šampiona. Crno-beli su za ostatak Serije A kao Jusein Bolt: on kada je želeo da se trka, uvek je pobeđivao - rekao je Kasano.

On je siguran da ostali klubovi nemaju šanse.

- Juve je tri-četiri godine ispred svih. Oni su organizovani na potpuno drugačiji način u odnosu na ostale, po idejama, odlukama, prihodima. Pojačali su se ovog leta i Inter, Roma i Lacio, tu je i Napoli, ali pored crno-belih nemaju šanse - zaključio je Kasano.

RepublikaFoto: TANJUG/A.TARANT

I zaista, Juventusov tim stvarno deluje jako moćno... Ako se sve kockice slože lako će do titule, ali... Fudbal je igra u kojoj je sve moguće Dovoljno je reći samo Lester...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading