POSLE ŽREBA: Bešiktaš - zabranjena reč u Partizanu

Autor:

Sport

06.08.2018

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok ne prođu Nordsjalend fudbaleri Partizana, kao i ceo stručni štab na čelu sa novim trenerom Zoranom Mirkovićem nema nameru da razmišlja o ekipu Bešiktaša, potencijalnom rivalu u četvrtom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

RepublikaFoto: Starsport

- U ovom trenutku ne razmišljamo o četvrtom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, jer pred sobom imamo ozbiljan zadatak koji nas očekuje već za tri dana u Danskoj, a potom u revanšu u  Beogradu. Kada savladamo prve prepreke kroz dve utakmice, onda naš fokus može da bude sledeće kolo - rekao je Mirković.

Fudbaler crno-belih Marko Janković rekao je da ne treba srljati, niti razmišljati unapred, već isključivo ići korak po korak.

- Ne treba srljati, niti razmišljati unapred, već isključivo ići korak po korak. Čeka nas težak dvomeč. Ako ostvarimo pozitivan rezultat protiv Nordsjelanda, što svi želimo,  onda možemo da pričamo o Bešiktašu, o čijem kvalitetu zaista ne treba trošiti reči - istakao je Janković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading