LIGA EVROPE: Partizan na Bešiktaš!

Autor:

Sport

06.08.2018

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I Partizan je dobio rivala... Ako prođe danski Nordsjeland, tim iz Humske će u četvrtom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igrati protiv Bešiktaša.

RepublikaFoto: Starsport

Težak posao čeka Partizan. Od starta žreba se znalo da rival neće biti lagan a Bešiktaš je tim koji mnogo ulaže. Naravno, Turci prvo moraju da eliminišu LASK.

Potencijali rivali sa kojima je Partizan mogao da se sastane su pobednici mečeva: Sevilja (Španija) - Žalgiris (Litvanija), Makabi Tel Aviv (Izrael) - Pjunik (Jermenija) i Gent (Belgija) - Jagelonija (Poljska).

Prvi mečevi će se igrati 23. avgusta (Partizan domaćin), a revanš je sedam dana kasnije. 

Spartak iz Subotice u trećem kolu igra protiv Brondbija, takođe predstavnika Danske, a ukoliko "golubovi" naprave još jedno iznenađenje posle eliminacije Sparte iz Praga, sastaće se sa. boljim iz duela Genka i Leha.

Potencijali rivali bili su pobednici dule: Zenit (Rusija) - Dinamo Minsk (Belorusija), Olimpijakos (Grčka) - Lucern (Švajcarska), Braga (Portugal) - Zorja(Ukrajina) i Fejenord (Holandija) - Trenčin (Slovačka).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading