EVROPA DRHTI PRED SRPSKIM KLUBOVIMA!

Autor:

Sport

06.08.2018

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko ne želi na Srbe! Crvena zvezda, Partizan i Spartak saznaće danas (u 12 i 13.30) imena potencijalnih rivala u plej-ofu za Ligu šampiona i Ligu Evrope, a ako je suditi na osnovu igara u dosadašnjim rundama, oni neće biti lak zalogaj ko god da im dođe. Od šampiona Srbije najviše drhte jer je moguć vruć krompir na dva fronta.

RepublikaFoto: Starsport
Srpsi klubovi haraju Evropom!

Naime, ukoliko prođe Trnavu, šampiona Srbije može na sedam potencijalnih rivala, a ko će to biti, saznaćemo u podne. Svakako najuzbudljiviji duel bio bi ukoliko to bude zagrebački Dinamo, pod uslovom da oni prođu Astanu. Crveno-beli mogu i na PSV, odnosno Salcburg ili Škendiju, te Seltik ili AEK. Da nijednoj od ovih ekipa neće biti lako, kao ni rivalima Partizana i Spartaka, smatra iskusni fudbalski radnik Ljubinko Drulović.

SVI NAS SE PLAŠE

- Na punoj Marakani drhti i Real, a ne neki od ovih klubova. Isto je i pred "Grobarima". Naši klubovi konačno igraju važnu ulogu u Evropi i svi treba da ih se boje. Zvezda i Partizan mogu svakog da pobede u dvomečevima, do kojih mislim da će sigurno doći preko Trnave i Nordsjilanda. I Spartak može protiv Brondbija, a posle ćemo videti - istakao je Drulović.

RepublikaFoto: Starsport
Tekst potpisa

AVGUSTOVSKE BITKE

Ako kojim slučajem ispadne od znatno slabijeg predstavnika Slovačke, Zvezda ne bi tu završila nastup na međunarodnoj sceni. Preselila bi se u plej-of Lige Evrope, gde bi bila favorit protiv bilo kog od osam potencijalnih rivala. Slično je i sa Partizanom, izuzev protiv Sevilje i možda Bešiktaša. S druge strane, Spartak je u nešto lošijem položaju, ali bio je i protiv Sparte, pa ju je zaključao u Subotici i Pragu.

Ti potencijalni mečevi plej-ofa Lige šampiona igrali bi se 21. ili 22. avgusta, a revanši 28. ili 29. Utakmice u baražu Lige Evrope na programu su 23. i 30. avgusta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading