Fekir stiže u London: Francuz napušta Lion?

Autor:

Sport

06.08.2018

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Liona Nabil Fekir prethodnih nedelja dovodio se u vezu sa Liverpulom. Transfer na Enfild delovao je kao izvestan, ali ipak od toga nije bilo ništa. Sada je još jedan engleski klub zainteresovan za usluge Francuza - Čelsi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nabil Fekir

Kako je ekipa Čelsija ispustila prvi trofej u sezoni (poraženi u finalu Komjuniti šilda od Mančester sitija 0:2) inteziviranja je potraga za pojačanjima. Do sada je klub sa Stamford Bridža pojačao samo Žoržinjo iz Napolija, a opremu "plavaca" mogao bi da zaduži Nabil Fekir. Ipak, sam igrač kaže da je zadovoljan u Lionu, ali ne isključuje mogućnost da promeni sredinu.

- Kao što vidite, ja sam i dalje u Lionu. Ovde sam veoma srećan. Prelazni rok traje još dosta, a svi dobro znamo kako se u fudbalu brzo menjaju stvari. Ne znam šta će biti... Ponavljam, vrlo sam srećan ovde. Osećam se sjajno u Lionu, imamo dobre igrače i odličnu atmosferu. Nadam se dobroj sezoni - rekao je za klupski televiziju Fekir.

Zanimljivo, Čelsi i Lion sastaju ovog utorka (7. avgust) u prijateljskom meču, a Nabil Fekir neće biti u konkurenciji za tim. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading