Klop otkrio ko je ključni igrač Liverpula za narednu sezonu: Ne, nije Salah!

Autor:

Sport

06.08.2018

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Liverpula spremni su za početak nove sezone. Jirgen Klop je složio kockice, a otkrio je i ko je ključni igrač u njegovoj ekipi. Mnogo im predviđaju visok plasman, a pojačanja koja su doveli to i obećavaju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

Videlo se i tokom pripremnih utakmica da u Liverpulu igrači pucaju od samopouzdanja i da su rešeni da se dokažu šefu. Mnogi su u tome i uspeli, ali Klop zna ko mu je glavna karika u ekipi, a nije Mohamed Salah, najbolji strelac Premijer lige u prethodnoj sezoni.

- Henderson je vrlo važan za naš tim, ne samo kao igrač, već i kao osoba i kao lider. Potrebni su vam takvi igrači poput Džordana i Milnera kako bi izgradili timski duh, u suprotnom bi to bilo vrlo teško. Za Hendersona nema sumnje, nisu mi potrebni dokazi sa Mundijala, on može da igra zajedno sa Fabinjom u timu, i biće sigurno vrlo bitan igrač za naš tim.  izjavio je Klop za "Liverpul Eho".

Liverpul je oborio svetski rekord kako bi doveo fantastičnog brazilskog golmana, pored Alisona stigli su još i Šaćiri, Keita i Fabinjo. Biće to fantastičan tim, vrlo zanimljiv za gledanje, kako u Premijer ligi, tako i u Ligi šampiona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading