Vazura: Dovešćemo još pojačanja, ako Bata bude tražio!

Autor: Mozzartsport

Sport

08.08.2018

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura izjavio je da će novi trener dobiti još pojačanja, ukoliko se bude obratio upravi sa takvim zahtevom.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Vazura rekao da će uprava pomoći novom treneru

- Oni mogu da kažu ako im nešto treba. Mislim da je sportski direktor pričao sa šefom i sa strukom na tu temu. Što se tiče uprave, mi smo otvoreni za dovođenje još igrača, ako struka misli da treba. Ako smatraju da mogu da ih uklope u narednih 15 dana, koliko još traje prelazni rok - rekao je Vazura za "Mozzartsport".

Moguće je da će biti i dolazaka, ali i odlazaka iz kluba do kraja prelaznog roka.

- Očekujem da za sedam dana, kada prelazni rok ulazi u finiš, bude zanimljivih ponuda. Ima tu igrača koje smo spremni da prodamo, za neke nismo spremni, ali videćemo od ponuda. Ima interesovanja za sve igrače, znamo koji će skauti doći u Dansku da gledaju naše igrače. Oni su uvek na ceni - poručio je Vazura.

Direktor crno-belih kaže da se nada prolasku u grupnu fazu Lige Evrope, ali da će klub nastaviti normalno da funkcioniše i ako izostane učešće u evropskim takmičenjima na jesen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading