Zvezdin meč najgledaniji događaj dana!

Autor:

Sport

08.08.2018

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica između pulena Vladana Milojevića sa Spartakom iz Trnave, u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, bila je ubedljivo najgledaniji događaj kada se računa program koji traje najmanje 15 minuta.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
FK Crvena zvezda

Tako je borbu crveno-belih na putu ka elitnom takmičenju, na prvom programu Javnog servisa RTS, i to pet minuta pre početka utakmice, posmatralo skoro milion i 800.000 gledalaca kraj malih ekrana, odnosno preciznije - 1.792.000 ljudi. Utakmica je bila gledanija čak i od Dnevnika 2 i popularnog kviza "TV Slagalica" zajedno! Drugi dnevnik pratilo je 816.000 gledalaca, a Slagalicu 594.000.

Bio je to u utorak ubedljivo najgledaniji događaj tokom celog dana, čime su pristalice crveno-belih pokazale u kolikoj meri su uz omiljeni klub.

„Šer“ je bio čak 33,9 odsto, što znači da je više od trećini od ukupnog broja stanovništa koji je bio uz tv prijemnik u vreme utakmice sa slovačkim šampionom (od 20:30 do 22:30) program bio podešen baš na meč odigran na stadionu "Rajko Mitić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading