NAPAD NA SKANDINAVIJU: Evo ko je Partizanov kec iz rukava u Danskoj

Autor:

Sport

08.08.2018

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana ovog četvrtka igraju meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv danskog Norsdjelanda. Ekipa Zorana Mirkovića pokušaće da ostvari pozitivan rezultat pred revanš u Beogradu, a potencijlno iznenađenje u sastavu crno-belih mogao bi da bude Goran Zakarić.

RepublikaFoto: Starsport
FK Partizan

Ekipa Partizana rešena je da se domogne plej-ofa Lige Evrope, a put ka tome vodi preko Danske. Norsdjeland je tvrd orah, ali crno-beli imaju aduta - Gorana Zakarića. Mladi vezista očigledno će biti gurnut u vatru od strane Bate Mirkovića pa bi mogao da zaigra od početka utakmice.

U odnosu na duel u Litvaniji, mesto u prvih 11 izgubio je Gabrijel Enake, Rumuna ce na poziciji desnog beka odmeniti Nemanja R. Miletic, što dalje znači da ce u srce odbrane Svetozar Marković, dok se leva strana neće menjati, te će ispred golmana Vladimira Stojkovića dejstovati još Mark Valijente i Nemanja G. Miletić.

RepublikaFoto: Starsport
Rikardo Gomeš

Crno-beli će posle dužeg vremena igrati sa jednim napadačem pa će tako Rikardo Gomeš biti usamljen kao najistureniji igrač kluba iz Humske. Pohod na Skandinaviju može da počne!

Partizanov tim za Nordsijeland (4-2-3-1): Stojković - N. R. Miletić, Marković, Valijente, N. G. Miletić - Zdjelar, Kosović - Zakarić, Pantić, Janković - Gomeš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading