KAFU OBRADOVAO NAVIJAČE: Zvezdaši, došao sam po trofeje!

Autor:

Sport

10.08.2018

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako je postojala ikakva dilema, sada je više nema - Džonatan Kafu postaće novi fudbaler Crvene zvezde. Brazilac je imao i poruku za navijače beogradskog kluba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džonatan Kafu

Kafu neće moći da pomogne ekipi Vladana Milojevića u Trnavi pa bi onda svoje ''vatreno kršenje'' dočekao u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona, protiv austrijskog Salcburga, a ono što željno iščekuje jeste sjajna atmosfera na ''Marakani'', koju je već osetio pre par godina kao fudbaler Ludogoreca.


''Ostala su mi lepa sećanja, na toj utakmici sam igrao dobro a impresionirali su me navijači koji su bili fantastični na toj utakmici i svakoj Zvezdinoj koju sam kasnije gledao'', izjavio je Kafu u razgovoru sa novinarima na aerodromu ''Nikola Tesla'', a prenose ''Novosti''.

Kako i sam kaže ne želi da puno priča i obećava, ali je srećan što je stigao u Beograd u kome ga je publika dobro zapamtila. On je 2016. godine sa Ludogorecom izbacio Zvezdu u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona kada je postigao dva gola u isto toliko utakmica.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

''Volim da pričam na terenu i kada dođe momenat, želim da usrećim navijače. Veoma sam srećan zbog dolaska u Zvezdu, mogu da obećam da ću da dam svoj maksimum i pomognem klubu da ostvari ciljeve kao što su osvajanje titule i Kupa u Srbiji, kao i ulazak u neka od dva evropska takmičenja. Nadam se da će to biti Liga šampiona'', izjavio je Kafu.

Ekipa Vladana Milojevića može da osigura učešće u Evropi (makar u Ligi Evrope) trijumfon nad Trnavom u Slovačkoj. Utakmica odluke igra se 14. avgusta od 20:30 časova (Arenasport 1).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading