SLOVACI NA NOGAMA: Pun stadion čeka Zvezdu!

Autor:

Sport

09.08.2018

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

osle remija sa Crvenom zvezdom u Beogradu trener Spartaka iz Trnave Radoslav Latal je poručio kako je jedan od ciljeva ispunjen i kako će stadion slovačkog kluba za revanš biti raspodat. Bio je u pravu.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Navijači Spartaka iz Trnave

Rival Crvene zvezde u trećem kolu kvalfikacija za Ligu šampiona Spartak iz Trnave obavestio je javnost da je prodao sve ulaznice za revanš protiv crveno-belih koji je na programu 14.avgusta. Arena Anton Malatinski ima kapacitet od blizu 19 hiljada mesta. Biće to još jedna otežavajajuća okolnost za crveno-bele. Istina, neće crveno-beli biti bez podrške.

Na adresu Crvene zvezde Spartak je poslao 1500 ulaznica, ali se na sajtu Spartaka navodi da bi Delije mogle da dobiju još 400 karata kako bi zauzele kompletan sektor namenjen gostujućim navijačima. Pored toga, navijači Crvene zvezde su dobar deo ulaznica kupili preko internata.

Prema poslednjim najavama, Zvezda će imati podršku oko 3000 svojih navijača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading