Modrić na prekretnici: Real ili Inter?

Autor:

Sport

10.08.2018

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Real Madrida Luka Modrić nalazi se na pravom raskršću. Nakon što se pridružio saigračima na treningu Hrvat će prisustvovati sastanku sa Florentinom Perezom, a glavna tema je budućnost veziste na Santjago Bernabeu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Modrić

Iskusni fudbaler koji je proglašen najboljim na Svetskom prvenstvu u Rusiji ispred sebe ima dve opcije. Inter mu za ugovor na šest godina nudi 10 miliona evra po sezoni što zbirno iznosi ogromnih 60 miliona. Ipak, odgovor Reala je sličan pa bi tako Modrić za četiri sezone u dresu "kraljevića" mogao da zaradi 12 miliona evropskih novčanica manje nego u Milanu (48 miliona), što svakako nije nimalo loše.

Sastanak koji je dugo odlagan između prvog čoveka Reala Florentina Pereza i Luke, odnosno njegovih zastupnika trebalo bi uskoro da bude održan, a tada će biti poznata budućnost veziste u Madridu. Inter čeka rasplet.

Modrić je još 2012. godine stigao u Real iz Totenhema i za to vreme je odigrao čak 257 utakmica za ekipu iz glavnog grada Španije. Postigao je 13 golova i imao 40 asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading