ISKRENO: Poketino otkrio zašto njegov tim ovog leta nije kupovao

Autor:

Sport

10.08.2018

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne dešva se često da jedan klub, posebno u Premijer ligi, tokom prelaznog roka na potroši ni evro. Totenhem je to uradio ovog leta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Imamo veoma dobar tim. Imamo jako dobre igrače i u takvoj situaciji nije lako ni dovesti nekog igrača koji bi bio pojačanje. Uz to nismo ni prodavali igrače, i kada već imate 25 igrača to dodatno otežava dovođenje igrača. Igrači koje mi uvek želimo su isti oni koje žele Real Madrid, Mančester junajted ili Mančester siti, ali iz više razloga mi ne možemo da ih dovedemo. Ako već ne možeš da dovedeš nove igrače, najvažnija stvar je da se pobrineš da ne ostaneš bez nekoga koga već imaš. A mislim da je važno kada klub zadrži iste igrače i istog menadžera - rekao je Poketino.

On je dodao da je ponosan na svoj klub.

- Ono što naš klub radi samo pokazuje koliko smo hrabri. Gradimo novi stadion koji će biti gotov uskoro i koji je velika investicija. To je skoro milijardu funti. To je istina, ne verujte u priče o 400 miliona. A tu je i situacija sa Bregzitom koja je povećala troškove za oko 30 odsto. To je prava drama i veoma mi je žao engleskog naroda - dodao je menadžer Sparsa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading