Stanojević dobija pojačanje: Bivši Partizanovac menja klub!

Autor:

Sport

10.08.2018

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon avanture u Kini Abubakar Oumaru se seli u Saudijsku Arabiju. Igrač koji ima državljanstvo Srbije postaće novi igrač ekipe Al Kadisije koju treneri srpski stručnjak Aleksandar Stanojević.

RepublikaFoto: instagram.com/mirko.bajuk99
Abubakar Oumaru u dresu Partizana

Prema navodima lokalnih medija, popularni Abu je potpisao ugovor na godinu dana i zauzeće jedno od slobodnih mesta namenjenih fudbalerima iz Afrike, jer je trenutno na platnom spisku još samo Harvi Gaj iz Obale Slonovače.

Oumaru je u Al Kadisiju stigao kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa kineskim drugoligašem Šenženom, u čijem je dresu dao 24 i namestio 16 golova. Prethodno je u karijeri, između ostalog, igrao za čak četiri srpska kluba: Crvenu zvezdu, OFK Beograd, Vojvodinu i Partizan.

Zanimljivo da će mu trener u novom klubu biti nekadašnji šef stručnog štaba Partizana Aleksandar Stanojević koji je dobro upoznat sa kvalitetima Oumarua.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading