NIJE SAMO KAFU: Zvezda dovodi još jednog napadača?

Autor:

Sport

10.08.2018

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler portugalske Tondele Antonio Manuel Fernandeš poznat kao Tomane mogao bi uskoro da se preseli u Beograd. Nakon angažovanja Kafua uprava crveno-belih rešena je da angažuje još jednog napadača.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Ekipa Crvene zvezde nalazi se na pragu angažovanja još jednog napadača. Nakon što je dolazak Džonatana Kafua potvrđen razmišlja se o još jednom inostranom igraču. Dosta toga će zavisiti od utakmica sa Spartakom iz Trnave. Tomane koji brani boje portugalske Tondele mogao bi da bude dugo čekani fudbaler koji bi mogao da zameni Ričmonda Boaćija, odnosno Aleksandra Pešića. On je drugačiji tip igrača od Kafua, tako da bi obojica imala prostora u ekipi Vladana Milojevića.

Tomane je igrao za mlađe kategorije reprezentacije Portugala, a prethodne sezone na 32 utakmice za Tondelu postigao je devet golova uz sedam asistencija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading