TEK STIGAO, VEĆ KUPIO "DELIJE"! Kafu došao zbog navijača!

Autor:

Sport

11.08.2018

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je predstavila svog novog napadača i kapitalno pojačanje za nastupajuću sezonu. Džonatan Renato Barbosa, ili Kafu otkrio je šta je presudilo da dođe u Beograd i obuče dres crveno-belih.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Novi napadač crveno-belih!

Brazilac je govorio o očekivanjima pred nove izazove.

- Želim da stignem do svog maksimalnog nivoa. Lugodorec je arhiviran, bilo mi je lepo tamo, ali sada sam koncentrisan samo na Zvezdu. Imao sam pauzu za vreme Mundijala kao i svi fudbaleri. Trenirao sam normalno sa Bordoom, ali sam imao neki hirurški zahvat na zubima i biću spreman za desetak dana u potpunosti- rekao je novi napadač crveno-belih.

Kafu će verovatno ''vatreno kršenje'' imati u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona, protiv austrijskog Salcburga, ukoliko crveno-beli preskoče poslednju prepreku i pobede Spartak iz Trnave.

RepublikaFoto: Srpski telegraf

- Ja sam u suštini krični napadač,ali ako trener to traži od mene i ako ekipi služi mogu bez ptoblema da budem centralni napadač. Ne bih ni bio ovde da ne verujem u Ligu šampiona. 100 posto sam ubeđen da možemo do elite!- rekao je Kafu.

Dobro poznato lice ga čeka na vratima kluba.

- Borjan je jedan od prijatelja koje mi je fudal dao. Tek sam dva dana ovde i nisam stigao da ga vidim- rekao je Brazilac.

RepublikaFoto: Srpski telegraf

Ono što će posebno obradovati navijače Crvene zvezde je razlog dolaska Džonatana Kafua u Beograd.

-Generalno je bilo više opcija, ali sa sportskog aspekta je bilo bolje da dođem ovde. Navijači su me oduševili, bili su fantastični protiv Ludogoreca i podsetili me na Sao Palo i Ponte Pretu. Navijači su dosta uticali na odluku da dođem u Zvezdu- rekao je Kafu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading