TORCIDA PONOVO PROLAZI KROZ SRBIJU: Hrvati spremaju nove NEREDE!

Autor:

Sport

11.08.2018

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Hajduka iz Splita u četvrtak gostuje u Bukureštu, gde će igrati protiv Steaue u kvalifikacijama za Ligu Evrope, što znači da će njihovi navijači još jednom morati da prođu kroz Srbiju da bi stigli na utakmicu svog kluba.

Hrvati ponovo prolaze kroz Srbiju!

"Torcida" je pre desetak dana napravila veliki incident kod Velike Plane, kada je opljačkala benzinsku pumpu, maltretirala radnike i crtala ustaške parole, prilikom putovanja u Sofiju.

Prilikom povratka, dvadesetak huligana je uhapšeno u Srbiji.

Postoji opasnost da bi takav scenario mogao da se ponovi sledeće nedelje, pogotovo što su Splićani imali i poruku protiv Srbije na poslednjoj utakmici.

- Nema novaca za koje bih pevao u zemlji koja je nanela toliko zla mojoj Hrvatskoj. Kapetane, mirno more- navijači Hajduka su ovim transparentom aludirali na to što hrvatski pevač, Oliver Dragojević nije hteo da peva u Srbiji od rata.

"Torcida" ne propušta priliku da proziva Srbe, a njihova organizacija je poznata su huliganstvu i promovisanju ustaštva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading