SAOPŠTENJE ZVEZDE POVODOM KAZNE!

Autor:

Sport

10.08.2018

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Crvena zvezda kažnjen je od strane UEFA pa će tako ustati uskraćen podrške na dva naredna meča u Evropi. Iz Ljutice Bogdana su se oglasili povodom toga...

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Kako je navedeno u saopštenju crveno-beli će uputiti žalbu, ali su i sami svesni da ona ne može uticati na prvi naredni evropski meč na "Marakani". Sigurno je da će tada podrška izostati, ali možda postoji nada za naredni.

Saopštenje Crvene zvezde prenosimo u celosti:

- Kazna je drastična, ali samo delom očekivana zbog čega planiramo da uložimo žalbu. Crvena zvezda je preduzela sve mere i upozorila na mogućnost ovako teške kazne posebno posle uspešnog žalbenog postupka u februaru. Shvatamo važnost prisustva publike na stadionu, znamo koliko podrška znači igračima na terenu i baš zbog toga upozoravali smo na posledice koje mogu nastupiti. Ovako, kažnjeni su svi, igrači koji ostaju bez ovakve podrške, navijači kojima je uskraćeno prisustvo i klub koji preduzima sve da se Zvezda na pravi način vrati na put evropske slave. Videćemo kakve su nam mogućnosti žalbe, barem na drugi meč kazne, ali ono na čemu treba pre svega da radimo je da nam se ovo ne ponovi jer bilo kakvo ponavljanje istog ili sličnog prekršaja u naredne minimum dve godine, bilo na domaćem ili gostujućem terenu, povlači kaznu izbacivanja iz takmičenja. Naš stadion, kada je pun, je oduvek bio velika prednost Zvezde protiv bilo kog rivala i sada ćemo morati bez te pomoći. Ipak, verujemo da Zvezda ima snage i kvalitet da uspe u svojoj misiji, a ne sumnjamo da će zvezdaši u velikom broju biti uz igrače u domaćim mečevima i na taj način im uliti snagu da pobeđuju i u Evropi - navodi se u saopštenju.

Naredni meč ekipa Vladana Milojevića igra ovog utorka u Trnavi (14. avgust od 20.30 časova) gde će pokušati da obezbedi evropsku jesen. Eventualna žalba doći će na dnevni red UEFA tek posle mečeva plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading